Переможці конкурсу екскурсій бібліотекою


31 травня 2011 року
Сьогодні відбулося підбиття підсумків конкурсу екскурсій. Переможцями визнані:
І місце – відділ комплектування фондів
ІІ місце – відділ краєзнавчої роботи
ІІІ місце – відділ літератури з питань мистецтва.
Винагороди:
І місце – поїздка в м. Київ з відвідуванням місць перебування Лесі Українки та Олени Пчілки
ІІ місце –поїздка до м. Новограда-Волинського з відвідуванням музею Лесі Українки
ІІІ місце – відвідування музею-садиби Лесі Українки в с. Колодяжне Ковельського району
Умовами конкурсу не було передбачено використання мультимедійного обладнання та комп’ютерних технологій в розкритті змісту діяльності бібліотеки. Проте важливим аргументом було використання новітніх технологій в обслуговуванні користувачів та використанні їх у виробничій діяльності. Результати конкурсу були непербачувані – перше місце здобув відділ, який не пов’язаний з обслуговуванням. В даному випадку перевагу надано досвіду роботи працівника і його вмінню розповісти про шлях книги та інформації до споживача.

Заслуговують на увагу і відділи (представники відділів), які зуміли подати інформацію, об’єднаши традиційні методи з новітніми – читальних залів, інформаційно-бібліографічного.
Цікавими і варті на впровадження в життя віртуальні екскурсії відділів: автоматизації і комп’ютеризації біблітечних технологій, обробки літератури і організації каталогів, літератури іноземними мовами, міського абонементу.
Члени журі були одностайними в своїх рішеннях, оцінюючи майстерність ведення екскурсій та повноту розкритя змісту діяльності бібліотеки.
Оцінювали екскурсії: заступник начальника управління культури і туризму Валерій Дмитрук та працівники Волинського краєзнавчого музею – Наталія Пушкар, Тетяна Дудар, Олена Бірюліна, заступники директора та голова профспілкового комітету Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки.

0 коментарі:

Дописати коментар