Перший ювілей Тренінгового центру Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки


31 травня 2011 року.
Сьогодні у Тренінговому центрі День відкритих дверей, своєрідне свято – виповнився рік з часу відкриття його за програмою ”Бібліоміст”. Бібліотекарі та користувачі зібралися для підбиття підсумків діяльності центру, який за цей час став потужною базою для здобуття та вдосконалення навичок роботи з комп’ютерним обладнанням та вироблення новітніх форм і методів роботи з читачами. Зміст роботи центру зацікавив близько 1000 осіб, які стали його відвідувачами, учасниками тренінгів були близько 1800 осіб.

За минулий рік проведені тренінги за трьома модулями навчальної програми для переможців першого раунду конкурсу проектів з організації нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету (бібліотекарі з бібліотек Ковельської та Ківерцівської ЦБС), бібліотекаріів обласних бібліотек для дітей, медичної, профспілкової, наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки, інші. В ТЦ надавалася можливість доступу до мережі Інтернет користувачам і бібліотекарям у дні, вільні від тренінгів. Оголошувалися Дні відкритих дверей, у які проводилися екскурсії для учнів шкіл, студентів середніх і вищих навчальних закладів, користувачів, під час яких вони знайомилися з діяльністю ТЦ та програмою ”Бібліоміст”.

У святі бібліотекарів взяла участь Настя Мах-Мазурок – регіональний представник програми ”Бібліоміст”, яка привітала робочу групу проекту, адміністрацію і всіх присутніх з успішною діяльністю протягом року, що минув, і висловила побажання подальшої плідної праці, направленої на інноваційний розвиток бібліотек Волині.

Детальніше з діяльністю ТЦ присутні познайомилися, переглянувши слайдопоказ.

1 коментарі:

Навчаємося разом сказав...

Як швидко летить час. А наче недавно все починалося...

Дописати коментар