Презентуємо "Сім чудес Волині"


18 серпня 2011 року
   Відеоінформаційний продукт «Сім чудес Волині», за сприяння експертної ради з питань видавничої справи при Волинській облдержадміністрації та управління культури і туризму ВОДА, створювався протягом трьох років. До нього увійшли: DVD диск та буклет чотирма мовами (українською, російською, польською, англійською). Ініціатором його створення є Волинський туристичний клуб «Ми».
     Метою створення фільму та буклету «Сім чудес Волині» є інформування громадськості про історичне минуле волинського краю, привернення уваги до збереження об'єктів культурної спадщини. Щоб про волинські «сім чудес» дізналися в багатьох куточках нашого краю, держави та за кордоном, фільм та буклет вперше створено чотирма мовами.

     Над фільмом працювали: автор сценарію та режисер - Віталій Герасимлюк, оператор - Павло Лісівненко, комп'ютерний монтаж, дизайн, звукорежисер - Ігор Тимощук. Фільм, тривалістю 48 хвилин, створений продакшн-студією «Барбос». Текст для фільму читали: українською та російською - Володимир Клименко, польською - Адріян Малиша, англійською - Дональд Едвін Пуффальт.
     Виданням буклету займався головний редактор видавництва «Волинянин» Феодосій Мандзюк. Дизайн та верстка - Максима Мандзюка. Літературний редактор - Світлана Зозуля. Фото для буклету надали: Павло Лісівненко, Сергій Цюриць, Анатолій Мізерний, Світлана Зозуля.


     Переклад тексту для фільму та буклету здійснили: російською - Володимир Клименко, Ірина Колтуцька, польською - Марта Блащук, англійською - Альберт Даніель Шерік, Дональд Едвін Пуффальт.
  Керівник проекту — Руслана Мельник, голова Волинського туристичного клубу «Ми».

1 коментарі:

Навчаємося разом сказав...

Презентація була цікавою, а фільм– просто чудо!

Дописати коментар