З тренінгом – у Локачинську ЦБС


28-29 березня 2012 року
Виїзний тренінг відбувся для бібліотекарів Локачинської ЦБС, яка стала однією із 11 переможців ІІІ раунду конкурсу програми ”Бібліоміст” на створення нових послуг з використанням вільного доступу до інтернету.
Робоча група тренінгового центру Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки на прохання керівництва ЦБС познайомила присутніх – працівників бібліотек системи – із завданнями, які їм потрібно буде виконувати в рамках програми ”Бібліоміст”, самою програмою та інноваційною діяльністю, яку необхідно здійснювати бібліотекам в умовах використання ресурсів всесвітньої інформаційної мережі. 
Другий день тренінгу був присвячений бібліотекарям районних бібліотек – для дорослих і дітей, що в смт. Локачах. Методика пошуку і критерії відбору інтернет-ресурсів, а також знайомство з кращими бібліотечними сайтами – були темами практичних занять з присутніми на тренінгові працівниками бібліотек. 

Незабаром у бібліотекарів бібліотек-переможців – навчання за обов’язковою програмою в РТЦ обласної наукової бібліотеки, але попереднє знайомство з тренерами і напрямками навчання були не зайвими, про що переконливо говорили присутні при підбитті підсумків.

0 коментарі:

Дописати коментар