Семінар-тренінг для студентів і викладачів Волинського училища культури і мистецтва ім. І.Стравінського

19 квітня 2012 року

Працівник програми ”Бібліоміст” Олена Башун вперше відвідала Волинь, яка гостинно зустріла її в древньому Луцьку. Луцький замок (замок Любарта) – живий свідок багатьох епох – окутав гістю туманом сивої давнини. 

З оглядової площадки головної вежі місто і його околиці видно як на долоні. Неподалік виглядали і будівлі  училища культури і туризму ім. І.Стравінського, де і побувала п. Олена з тренінгом для студентів і викладачів. Йшлося про основні засади співпраці програми ”Бібліоміст” з навчальними закладами бібліотечного профілю, форми і методи навчання, інноваційні навчальні програми та використання інтерактивних форм навчання при підготовці майбутніх бібліотекарів.
Познайомила п. Олена присутніх на тренінгу і з розвитком бібліотек США, які відвідувала під час візитів з обміну досвідом. Цікавою і корисною була зустріч фахівця з майбутніми бібліотечними працівниками, які задавали питання, обговорювали коло питань, пов’язаних з вибраною ними професією бібліотекаря і діяльністю бібліотек. 
Не залишила п. Олена поза увагою і Волинську ДОУНБ ім. Олени Пчілки. Побувала тут з дружнім візитом, ознайомилася з бібліотекою і її колективом, діяльністю тренінгового центру.

0 коментарі:

Дописати коментар