Святкуємо Всеукраїнський день бібліотек!!!

28-30 вересня
Калейдоскоп подій і заходів

Відзначення свята бібліотек розпочалося за тиждень до святкової дати – відкриттям різноманітних виставок, проведенням літературних годин, зустрічей з цікавими особистостями. Одним із таки заходів була творча майстерня учасників Міжнародного форуму поетів і перекладачів ”Магнус Дукатус Поесіс”. Учасниками її були представники Литви, України, Білорусі, Молдови. Волинь представляли Валентина Штинько і Надія Гуменюк. У дружній атмосфері лунали поезії мовою оригіналу і переклади. Проте все було зрозуміло і без перекладів, бо розмовляли митці серцями і з великою любов’ю.
У ТЦ проходили тренінги, його відвідували користувачі, з екскурсіями побували учні і студенти. У цей період з візитом до бібліотеки і ТЦ навідалися  Мумтаза Абдураззакова – заступник директора програми ”Бібліоміст” та  Настя Мах-Мазурок, регіональний представник програми на Волині. У день урочистостей з нагоди професійного свята з участю представників районів, міст та обласної влади відбулася віртуальна екскурсія бібліотекою та відео презентація про діяльність бібліотеки. Працівники ТЦ з обладнанням – проектором, ноутбуком, екраном – перемістилися у фойє бібліотеки і мандрували разом з присутніми відділами книгозбірні. 
А 30 вересня – у Всеукраїнський день бібліотек – працював ”святковий читальний зал” у фойє бібліотеки і на площі перед бібліотекою. Запис до бібліотеки був безкоштовним, а на бібліотечному дереві можна було залишити побажання чи пораду для бібліотеки.




2 коментарі:

Відділ обробки літератури і організації каталогів Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки сказав...

Цікавий колаж.

Тетяна сказав...

Дуже гарно зроблений калейдоскоп подій. Дякуємо автору про хорошу згадку про свято)

Дописати коментар