Інноваційні зміни в бібліотеках Локачинської ЦБС




5-9 листопада 2012 р. 

Виїзний тренінг за Мод. 3 ”Інноваційні зміни в бібліотеці на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек” відбувався за участі тренера Волинського регіонального тренінгового центру Євгенії Євтушок у Локачинській центральній районній бібліотеці. Його учасниками були бібліотекарі бібліотек-переможців 3 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”, які попередньо пройшли курс навчання за Мод.1 і Мод.2. Тематика тренінгів зацікавила й інших працівників ЦРБ, які також були учасниками створення майбутніх інноваційних проектів у своїх бібліотеках, розглядали й аналізували лідерські якості та творчу ініціативу своїх колег, що є обов’язковою умовою успішного розвитку книгозбірень. На практичних заняттях бібліотекарі проводили психологічні тести та складали портрет лідера команди новаторів. Свої здобуті знання учасники тренінгів перевірили контрольним тестуванням, а в кінці навчання їм були вручені Сертифікати, що засвідчують пройдений курс підвищення кваліфікації бібліотекарів.



2 коментарі:

Ганна Марчак сказав...

Ще на одну сходинку вище піднялися ми у вивченні компютерної грамотності, пройшовши третій модуль тренінгу. Це дало нам змогу підвищити свій професійний рівень. І тепер ми самі можемо навчити своїх колег азам компютерної грамотності.

Шпиняк Л.М. сказав...

Третій модуль ознайомив нас із новою термінологією,яку ми не тільки навчились вимовляти,але знаємо її значення.Ще більше знань в освоєнні комп'ютера.

Дописати коментар