Навчаються комп’ютерній грамотності

19-23 листопада 2012 р.
Основам комп’ютерної грамотності навчалися бібліотекарі Горохівської та Старовижівської ЦБС (10 осіб) – переможці 3 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”. Від комп’ютерної мишки – до комп’ютерних програм крокували учасники обов’язкового тренінгу. Тренер старалася в доступній формі донести до присутніх бібліотекарів знання про комп’ютер та інтернет, пошук інформації, ресурси інтерету, засоби спілкування в інформаційній мережі. Початкові знання та знання після пройденого навчання перевірили методом тестування та практичним застосуванням набутих навиків. Свої враження від тренінгу бібліотекарі опублікували на блогові.



10 коментарі:

Тетяна сказав...

Дізналася багато нового і потрібного в роботі. Вдячна тренеру за доброзичливе ставлення і терпіння. Чекаю 2 модуля.

Людок сказав...

Вдячна тренеру Софії Костянтинівні за проведені тренінги по підвищенні рівня комп'ютерної грамотності.

Лариса сказав...

А все - таки інтернет - цікава штука.Сьогоднішній день вимагає іти в ногу з часом, тобто вільно орієнтуватися в сучасних технологіях.Особисто я навчилась багато чого нового в роботі з комп'ютером,обов"зково продовжуватиму удосконалювати саму себе

Любов сказав...

Навчання завжди корисне і необхідне. Ми створили електронну пошту, дізналися про методи пошуку в інформаційних ресурсах Інтернету. Ми будемо використовувати доступ до Інтернету і заохочувати до нього інших.

ВАЛЯ сказав...

ІНТЕРНЕТ ЦЕ ДУЖЕ ДОБРЕ ДЯКУЮ ЗА НАВЧАННЯ

Зінчук Н.І. сказав...

Курси комп'ютерної грамотності дуже доречні для мене особисто.Дізналась багато такого,про що не мала уявлення.Дякую Софії Ворожейкіній.Вона хороший тренер.Чекаємо 2 модуль.

Світлана сказав...

Дякую за навчання. Дізналася багато нового, що знадобиться в роботі з комп'ютером.

олена сказав...

Я не думала що мені так буде цікаво на заняттях.Сподобалось дуже.

Наташа Сачик сказав...

Я дуже рада, що потрапила на курси комп'ютерної грамотності.Дякую Софії Костянтинівні,що цікаво і доступно доводила до нас інформацію.Свої знання я застосую в роботі. Дуже вдячна Вам з а терпіння.

Голобська селищна бібліотека сказав...

Читаю коментарі бібліотекарів і радію за них! Більше двох років тому і наша група - Ковельський і Ківерцівський район, навчались на курсах. Особисто я вміла лише включати і виключати комп'ютер. За короткий час тренери Софія Костянтинівна Ворожейкіна та Євгенія Олексіївна Євтушок навчили нас самостійно працювати на комп'ютерах. І як приємно тепер допомагати нашим маленьким користувачам (і не тільки маленьким)освоювати комп'ютер. До речі, запрошую відвідати наш блог "Голобська селищна бібліотека", вести який мене також навчили тренери. Валентина Мельничук.

Дописати коментар