Навчаються працювати з комп’ютером і програмами



5-9 листопада 2012 р.
  Основ комп’ютерної грамотності почали набувати чергові переможці 3 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”. На цей раз в тренінговому центрі зібралися бібліотекарі Любомльської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек та Маневицької районної централізованої бібліотечної системи. Під час знайомства з учасниками обов’язкового тренінгу виявилось, що половина з них не працювали з комп’ютерною технікою і не мають уявлення про принцип роботи комп’ютера і мережі Інтернет. Тому для них навчання розпочалося із знайомства з складовими такої потужної інформаційної системи як комп’ютер. Поступово навчаються володіти ”мишкою” та клавіатурою.

Крок за кроком разом з тренером рухаються бібліотекарі до більш складних висот.

Допомагають в цьому процесі більш досвідчені учасники, зокрема системні адміністратори центральних районних бібліотек, які володіють знаннями комп’ютерної техніки і сервісними програмами Інтернету на значно вищому рівні.

6 коментарі:

Глущик Юлія сказав...

Навчатись у тренінг-центрі цікаво та легко, адже увесь навчальний матеріал подається послідовно та доступно. Тут можна отримати відповіді на усі питання та дізнатись багато нового завдяки кваліфікованому тренеру, Софії.

Анонім сказав...

Під час навчання в тренін-центрі я навчилась основам компютерної грамотності,основам роботи в Інтернеті.
Марія Зінчук

Анонім сказав...

на тренінгових курсах я здобула багато навичок і вмінь роботи за комп'ютером. Я дуже задоволена тут я познайомилася з бібліотекарями Маневицького району.Обмінялися досвідом роботи бібліотек.

Юлія Музика сказав...

Шановна Софія! Дуже дякуємо Вам за отримані знання!

Анонім сказав...

тренінг дуже цікавий і корисний для бібліотекарів. Хотілося б щоб навчання було більш тривалішим.

Василь Потоцький сказав...

Софія! Дякуємо за цікаві і змістовні тренінги!

Дописати коментар