Вчилися звітуватися про свою діяльність




15-16 листопада 2012 року.

Треніги з електронної звітності для першої групи переможців З раунду конкурсу програми ”Бібліоміст” провела регіональний координатор з питань моніторингу та оцінки програми Оксана Романуха (м. Львів). Їх учасниками були бібліотекарі, які пройшли навчання за Мод.І та частково Мод.ІІ – Локачинської, Камінь-Каширської, Рожищенської, Любешівської, Шацької ЦБС (27 осіб). Крок за кроком учасники тренінгів опановували етапи онлайн-звітності, що спочатку було нелегко – адже це новий процес у їхній роботі,– а згодом все стало зрозумілим. Сподіваємося, що звітність у цих бібліотеках буде правильною і засвідчуватиме їх успішний розвиток і ефективне впровадження нових послуг для користувачів.


7 коментарі:

Лідія сказав...

Завдяки досвідченому тренеру з легкістю освоїла етапи онлайн-звітності.

Світлана сказав...

Вчилися писати звіт,заповнювати таблиці статистичний та фінансовий звіт

Климчук сказав...

Самий продуктивний день навчання.Було цікаво і спокійно.

люда сказав...

ми піднялись ще на одну сходинку.

Тетяна сказав...

Сподіваємося,що наші здобутки на другому модулі будуть успішними та ефективними.Дякуємо за цікаво проведений тренінг.Чекаємо вас в гості.

Наташа. Климець. сказав...

Дякую що так гарно нам розказували. Ми багато чого навчилися.





Наташа.

Наталія сказав...

З проведенням сьгоднішньога навчання по електронній звітності я дуже переживала, що це для мене буде не легко. Згодом зрозуміла, що це не так важко, як я думала. Пані Оксана крок-за-кроком поступово нам пояснювала про роботу звітності.Всі питання ,які нас цікавили, нам регіональний кординатор з питань моніторингу зрозуміло та доступно пояснувала.Сподіваюсь в подальшому правильно буду заповнювати та подавати звітність.ДЯКУЮ ЗА ПРОВЕДЕННУ РОБОТУ.

Дописати коментар