Перебороли снігові замети


17 грудня 2012 року
Великі снігопади не завадили бібліотекарям з Володимир-Волинського і Ратнівського районів дістатися до обласного центру – прагнення навчитися володіти комп’ютерами перемогло! Ото ж 17 грудня розпочався обов’язковий тренінг за Мод.1. ”Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в мережі Інтернет для бібліотечних працівників”. 11 учасників розпочали курс навчання – одні впевнено, інші – з острахом. Подолали першу сходинку – познайомилися з комп’ютером, його складовими, створили свої папки для документів. Вхідне тестування бібліотекарів допомогло зорієнтуватися тренеру у володінні ними рівнем знань заданої тематики.

7 коментарі:

тетяна сказав...

ВИСЛОВЛЮЮ ЩИРУ ПОДЯКУ ЗА ВИСОКИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ СОФІІ ВОРОЖЕЙКІНІЙ. В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ДІЗНАЛАСЯ БАГАТО КОРИСНОГО ТА ЦІКАВОГО ДЛЯ ПОДАЛШЬШОІ РОБОТИ З КОРИСТУВАЧАМИ.

Любов сказав...

Ознайомилась вперше про компютер.Дякую за навчання.

Олександр сказав...

Приємно вразила ввічливість тренерів, а їх спосіб подання інформації заслуговує на подяку, всі отримали знання та гарний настрій за що і дякуємо як тренерам Оксані та Софії, так і програмі "Бібліоміст".

Світлана сказав...

Я як взагалі небула обізнана з компютером то з тренінгу я навчилась самого необхідного для моєї роботи в бібліотеці Дякую організаторам

Мороз Ірина сказав...

ПОБУВАВШИ НА ТРЕНІНГУ "БІБЛІОМІСТ" Я ЗДОБУЛА ЗНАННЯ ПО ВИВЧЕННЮ КОМП'ЮТЕРНОЇ ГРАМОТНОСТІ, з цікавістю вислуховуючи пояснення викладача Софії. За що їй щиро дякую.

Світлана сказав...

Дуже вдячна організаторам курсів.Особисто Софії Костянтинівні за терпіння в навчанні нас.Почерпну–
ла дуже багато цікавої інформації по вивченні ро–
боти з комп’ютером.Веселих, Вам ,свят, всього найкращого у житті,міцного здоров’я,багато грошей у Новому році!!!

наташа сказав...

щире дякую! Так навчатися - це приємно і корисно. Всі отримані знання ми обов’язково передамо нашим користувачам. Тренерам і організаторам тренінгу окреме спасибі.

Дописати коментар