Про інновації – бібліотекам Любешівщини !



3-7 грудня 2012 р. 
Виїзний тренінг за Мод. 3  ”Інноваційні зміни  в бібліотеці на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек” проходив на базі центральної районної бібліотеки Любешівської ЦБС. Тренер Євгенія Євтушок у доступній формі розповідала присутнім про нові послуги користувачам в умовах впровадження інноваційних технологій, проектну діяльність і її роль в розвитку бібліотек, інновації у бібліотеках, які стали переможцями конкурсу програми ”Бібліоміст” у попередніх раундах.
Також увага присутніх бібліотекарів зверталася на важливості пошуку шляхів співпраці з владними структурами та громадськістю, і ролі особистих якостей керівників і підлеглих в розвитку і зростанні іміджу їх установ. Рівень володіння темою тренінгу визначався за допомогою вхідного і вихідного тестування, а наявність особистіих лідерських якостей учасників – психологічними тестами.

4 коментарі:

Климчук В.І. сказав...

Начання було цікавим і продуктивним.Дякуємо.
Климчук.

Пилипчик Л. Гарбар Л. сказав...

Дякуємо за навчання .З вашого тренінгу дізнались багато цікавого. Пилипчик Л. Гарбар Л.

Кальчик Т.В. сказав...

Особливо рада тому, що наше навчання співпало з доставкою комп'ютерів і ми на практиці змогли випробувати свої знання.
Дізнались багато корисного,що допоможе реалізувати наші плани і задуми в інноваційній діяльності бібліотеки.Навчання було цікавим та продуктивним.

Наташа сказав...

Мені дуже сподобалося як нас навчали. Я дізналася багато нового. Дякую за навчання.

Дописати коментар