Про Інтернет як бібліотечну послугу

4-8 лютого 2013 року
 
Тренінг за Мод. 2 проводилися протягом п’яти днів у Волинському РТЦ. Їх учасниками були бібліотекарі бібліотек-переможців конкурсу програми ”Бібліоміст” Старовижівської  та Горохівської районних централізованих бібліотечних систем.
Бібліотекарі розглянувши доступ до інтернету як бібліотечну послугу,  враховуючи власний досвід, створили перелік нових послуг, які можна надавати користувачам  під час їх обслуговування . 




Працювали учасники тренінгу також в мережі інтернет і знайомилися з різними інформаційними ресурсами, аналізували їх, враховуючи критерії оцінки інтернет-ресурсів




Знання з тематики тренінгу перевіряли за допомогою вхідного і вихідного тестування. Враження від проведеного тренінгу залишили в коментарях до блогу.

10 коментарі:

Анонім сказав...

Дякую за зрозуміле пояснення!
взнали багато нового та корисного.

Валентина Крайник сказав...

Тренінг пройшов в теплій дружній обстановці, змістовно,доступно

Тетяна сказав...

Вдячна тренерам за доступне та зрозуміле пояснення матеріалу, за доброзичливе відношення до своїх учнів.
До зустрічі на ІІІ модулі.

14:34

Валя сказав...

Вдячна за навчання!

Олена Козаченко сказав...

Цікаво та пізнавально пройшло навчання за модулем 2.Сподобались практичні заняття:як відкрити блог,як скласти веб-ліографічний покажчик.Дякуємо за навчання.

Любов Глинюк сказав...

Навчання необхідне і корисне. Познайомилася з новими бібліотечними послугами. Буду, по можливості, застосовувати на практиці. Дякую за навчання.

Наташа Зінчук сказав...

Дякую за навчання.Мені дуже сподобалось,дізналася багато нового,про що не мала навіть уяви.Всього вам найкращого,приїзжайте до нас на Старовижівщину!

Сачик Наталія сказав...

Шкода, що вже закінчуються курси.З вами дуже приємно працювати ,адже у вас є відповідь на всі наші запитання.

Людок сказав...

Дякую Вам за цікаву і корисну інформацію, за практичні уроки по створенню свого блогу. Ознайомилася з системою ІРБІС та можливість в ньому попрацювати. Дуже дякую!

Світлана сказав...

Дякуємо за навчання.Пізнали багато нового, яке знадобиться в нашій роботі.

Дописати коментар