Подарунок від користувача бібліотеки


18 березня 2013 року
У Волинському ТЦ відбулася цікава зустріч бібліотекарів, користувачів з журналістом з  Ігорем Чубом, який передав для бібліотек області 40 прим. написаної ним книги.
”Можна знати людину роками і навіть десятиліттями, і не знати, які у неї таланти...” – сказала Наталія Малімон, заслужений журналіст України, власний кореспондент газети ”День”, про Ігоря Чуба – автора книги ”Іларія. Ілюзія”, яка вийшла у видавництві ”Апріорі” (Львів) у 2013 році. Наталія Молімон продовжує: ”Ігор Чуб належить до тих численних в сучасній Україні журналістів, які уміють робити журналістські розслідування. Бо історія написання одного журналістського розслідування привела його автора до написання повісті. Повісті, яку хочеться читати, над якою хочеться роздумувати, герої якої стають тобі близькими, а ситуації, в які вони потрапляють у житті, навчають і любові, і терпіння, і несприйняття чужого людській душі, яка прагне досконалості”.
Ми переконані, що книга обов’язково знайде свого читача у наших бібліотеках. Приємно, що Ігор Чуб – постійний відвідувач Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олени Пчілки і, зокрема, тренінгового центру, користувач мережі інтернет, інформація з якої допомагала автору у його документальних журналістських розслідуваннях, використаних і при написанні книги.

0 коментарі:

Дописати коментар