Комп’ютерній грамотності навчаються користувачі




8-12 квітня 2013 року
Тренінги з основ комп’ютерної грамотності та основ роботи в Інтернеті розпочалися у Волинському РТЦ для користувачів бібліотеки. Перше заняття – знайомство з комп’ютером як інформаційною системою – виявилося цікавим присутнім, хоч хотілося зразу ж зайти в інтернет і працювати з ресурсами. А як зберегти інформацію, відредагувати, роздрукувати? – питання, які виникають на перших порах навчання. Крок за кроком просуваються в своїх знаннях бажаючи навчитися грамотно користуватися комп’ютером та Інтернетом. Тренер Софія Ворожейкіна допомагає в оволодінні навичкам роботи за новими технологіями.
 

9 коментарі:

Наташа сказав...

Заняття пройшли під гаслом "Важко в навчанні - легко в бою"

Анонім сказав...

Дякуємо Вам пані Софіє за цікаві тренінги з основ комп’ютерної грамотності та основ роботи в Інтернеті. Новітні інформаційні технології будемо обов’язково використовувати у роботі. Успіхів Вам!

Галина сказав...

Отримала грунтовні знання і позитивні емоції.
Дякую.

Галя сказав...

Безмежно дякую тренеру Софії за навчання з основ компю’ютерної грамотності. Хочу і бажаю продовжувати навчання в такому ж дусі...

Ольга сказав...

Викладання матеріалу з основ комп'ютерної грамотності здійснювалось зрозуміло і доступно.Дякую.Курси такі потрібні.

Олена сказав...

Дякую пані Софіі за навчання.

Наталія сказав...

Дякую Вам за навчаня на тренінгу по коп'ютерній грамотності.

Ніна та Наталія сказав...

Дуже вдячні Софії за творчий підхід до навчань, розуміння проблем кожного присутнього на курсах,толерантність, доброзичливість.Радість спілкування з нею залишиться в наших серцях. Здоров'я бажаємо на многії і благії літа служіння людям.

Ніна Іванівна сказав...

Ці курси наблизили мене до сучасного світу, світу інтернету, дали елементарне розуміння роботи на комп'ютері. Щиро дякую організаторам курсів особливо викладачу Софії Константинівні за її терпіння і знання, Бажаю всім здоров'я і успіхів у праці і дуже хочу ще і далі удосконалюватись на наших курсах. Продовжуйте це дуже корисно для людей.

Дописати коментар