Продовжуються тренінги з е-урядування

17 травня 2013 року
Тренінг з електронного урядування проходив у Волинському РТЦ у партнерстві з ГО ”Фундація розвитку громад” для бібліотекарів 4-х районів – Любомльського, Шацького, Володимир-Волинського, Ратнівського.
Теоретичне знайомство з термінологією перейшло до практичного перегляду веб-ресурсів, на яких надаються е-послуги як адміністративного, так і неадміністративного характеру.

 

 Учасником тренінгу був Роман Паюк, заступник директора депертаменту ”Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Луцької міської ради.  Він, зокрема, розповів, що метою роботи Департаменту ЦНАП є надання якісних адміністративних послуг суб’єктам звернень. 
 







Учасники тренінгу спробували самі задати питання владі через е-приймальню, заповнити потрібний документ, знайти роботи, забронювати місце в готелі, придбати квиток. Сьогодні все це можна зробити, маючи комп’ютерну техніку і навички користування нею, а ще потрібно знати про такий сервіс. Знання про електронне урядування, електронні послуги сьогодні можна набути в бібліотеці!!!
Запрошуємо на тренінги!
Для групи бібліотекарів наступний тренінг відбудеться 11 червня 2013 року у приміщенні  Регіонального тренінгового центру за адресою: м. Луцьк, вул. Шопена, 11, о 10.00 год.

0 коментарі:

Дописати коментар