У Волинському РТЦ навчання продовжуються


16-20 вересня 2013 р.

У регіональному тренінговому центрі, що у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки, продовжуються навчальні тренінги для бібліотекарів за програмою ”Бібліоміст”.  Їх мета – підвищити фаховий рівень та набути нових знань з основ комп’ютерної грамотності, роботи в мережі Інтернет, знайти нові форми обслуговування користувачів, намітити орієнтири інноваційного розвитку бібліотек у співпраці з місцевою владою та громадою. 

Новий етап у тренінговій діяльності чергового періоду (2013-2014 рр.) розпочали бібліотекарі Волинських обласних бібліотек для юнацтва та дітей – переможці 4 раунду конкурсу програми ”Бібломіст” ”Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету”. Впродовж 5 днів учасники вивчатимуть можливості комп’ютера, починаючи з мишки, клавіатури і закінчивши веб-дизайном та створенням власних електронних ресурсів. Маючи непоганий досвід роботи з комп’ютерною технікою, певні знання з окремих процесів, працівники обласних бібліотек відкривають для себе щось нове, а в чомусь  вдосконалюються. 

9 коментарі:

Оксана сказав...

Цікаво,корисно,доступно і надзвичайно потрібно.Дякую!!!

Алла сказав...

Під час навчання я дізналася багато нового та цікавого. Матеріал викладався у доступній та зрозумілій формі, за що вдячна Софії Костянтинівні.

Люба сказав...

Дякую за набуті знання та навики.Почерпнула багато
нового та корисного.

Світлана сказав...

За час тренінгу ми отримали багато цікавої інформації пов'язаної з роботою на комп'ютері, в мережі інтернет, створенню блогів і т.п.

Катя сказав...

Завжди корисно,завжди цікаво, завжди доступно подано матеріал. Дякуємо тренеру Софії Костянтинівні.

наталія сказав...

Дякую за уроки навчання у тренінг-центрі.
Особливо керівнику Софії Костянтинівні за майстерність викладання і професійність.

Оксана сказав...

Дякую за можливість отримати нові знання на тренінгу. Персонально хочу подякувати Ворожейкіній Софії за високий, професійний рівень викладання, а головне за доступність донесення інформації.

Люда сказав...

З'явилося багато нових ідей! Дякую!

Марія сказав...

Навчання проходило змістовно, цікаво, набуті знання в подальшому використаю в своїй практиці. Дякую.

Дописати коментар