Навчаються переможці 4 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”


 21-25 жовтня 2013 року
У Волинському РТЦ проходить обов’язковий тренінг за Модулем 1”Основи комп’ютерної грамотності. Основи роботи в мережі Інтернет для бібліотечних працівників”. До групи учасників цього разу належать бібліотекарі Нововолинської  ЦБС та Володимир-Волинських бібліотек для дорослих і для дітей – переможців 4 раунду конкурсу програми ”Бібліоміст”. 



Впродовж 5 днів учасники тренінгів підвищували рівень знань та вдосконалювали навички роботи на комп’ютері, працювали в окремих програмах, знайомилися з сервісами Інтернету, вивчали можливості пошукових порталів, здійснювали пошук конкретних інтернет-ресурсів. Тестування на початку навчання та вихідне дало можливість порівняти рівень знань та визначити практичні результати.

7 коментарі:

Таня сказав...

Прослухавши лекції тренінгу почерпнула для себе багато корисного матеріалу,який в подальшому буду використовувати в своїй роботі. Тренер Софія Ворожейкіна в доступній формі розповіла про роботу з комп'ютером.Дуже цікаві і корисні були практичні заняття .

Олена сказав...

Вдячна організаторам за участь у тренінгу. Висловлюючи свої очікування на його початку, навіть не припускала, що отримаю більший обсяг інформації. За це - окреме дякую. Почерпнула для себе цікаві ідеї, адже, працюючи щодня на одній і тій же роботі, не завжди залишається достатньо часу для осягнення нових знань в такій кількості, які надаються за декілька днів зустрічі із тренерами. Практично всі теми сприймалися легко, подача була фаховою.

Світлана сказав...

На цьому тренінгу я ознайомилась з поняттями: драйвер, операційна система, основами навігації, програмами перегляду, сервісними програмами,навчилась завантажувати веб-сторінку, навчилась і створила свою електронну пошту, ознайомилась із методами пошуку в інформаційних ресурсах

Людмила сказав...

Тренінг допоможе мені у роботі. Я розширила свій кругозір., Вдосконалила свої знання у роботі з комп`ютером, в мережі Інтернет тощо.. Дякую.

Валентина сказав...

Такі тренінги допомагають нам досконаліше вивчити роботу на комп'ютері, працювати на різних програмах і ресурсах Інтернет. Дякую.

Лариса сказав...

Такі тренінги дали можливість пізнати основи комп'ютерної грамотності, зокрема довідались, яким чином створювати електронну пошту та свій блог. Щиро вдячні Софії Ворожейкіній за доступність викладення матеріалу.

Ніна сказав...

На тренінгу за Модулем1”Основи комп’ютерної грамотності». Я познайомилася з інноваційними формами діяльності бібліотек. Навчилася працювати в окремих програмах, здійснювати пошуки в Світовій мережі Інтернет. Після навчання виявилось бажання не зупинятися а тільки рухатися вперед. Дуже вдячна…

Дописати коментар