”Українське кафе” в рамках форуму з організаційного розвитку

21-22 листопада 2013 р.

У ці дні в Києві проходив ІІ Форум з організаційного розвитку громадських організацій та зміцнення їхньої організаційної спроможності. У рамках Форуму було організований майданчик для колективного спілкування – Українське кафе на зразок ”Світового кафе” відомої технології , що дозволяє залучити у процес обговорення колективний інтелект учасників і закликає до багаторівневого діалогу. Всі учасники заздалегідь обирають тему обговорення, яка цікавить їх найбільше і розташовуються за окремим столиком, коли для цього настає час. Ініціатори обговорення розповідають про свій досвід, заоохочуючи до обговорення та дискусій присутніх.
Представників Волинського та Ужгородського РТЦ було запрошено до участі у такому заході за столиком №17. Темою обговорення було: ”Бібліотеки – двигун розвитку громади, можливості ефективної співпраці ОГО з бібліотеками”. Модератор – Ярослава Титаренко.
На форумі також були представлені матеріали та презентації від Української бібліотечної асоціації (УБА) та Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

 



0 коментарі:

Дописати коментар