Курс навчання завершили!

 
 
 
 2 -6 грудня 2013 року
Тренінгами за Модулем 3 програми підвищення кваліфікації бібліотечних працівників завершили навчання бібліотекарі Новолинської міської ЦБС та Володимир-Волинських міських бібліотек для дорослих і для дітей. Учасники тренінгів вибудовували перспективи для розвитку своїх книгозбірень. Цікавими були думки присутніх щодо пошуку шляхів інноваційного розвитку бібліотек, нових ідей, які хотілось би втілити в життя. Розглядали разом з тренером успішні бібліотечні проекти розвитку, ділилися досвідом з практичної діяльності в своїх установах. Знайомилися учасники тренінгу з напрямками залучення додаткових ресурсів до біблітеки і відзначали при цьому важливість соціального партнерства.
Курс навчання пройдений, але навчання не закінчується: кожен буде дізнаватися про новинки в бібліотечному житті самостійно – через інтернет, ЗМІ, пресу.
Учасники перевірили свої знання тестуванням, отримали Сертифікати про пройдений курс  навчання, залишили свої враження на блогові.

1 коментарі:

Тетяна сказав...

Побувавши на тренінгу почерпнула для себе багато цікавого з питань інноваційних змін в роботі бібліотеки.Цікавими були практичні заняття. Дякую тренеру Євгенії Євтушок за доступне викладення матеріалу.

Дописати коментар