Волиняни з національного ярмарку бібліотечних технологій повернулися з нагородами!

24 липня 2014 року
Участь делегації бібліотекарів з Волині у цьогорічному ярмарку, що проходив під девізом ”Міст наш”, відзначена двома нагородами за перемогу в конкурсі бібліотечного відео ”БібліоКіноФест-3”.
Ролик Волинської обласної бібліотеки для дітей ”В сучасній бібліотеці читають навіть хом’яки” зайняв третє почесне місце (автори Оксана та Владислав Кардаши), а ролик Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки ”Сучасна бібліотека – сучасній громаді” 

(автори Софія Ворожейкіна та Юлія Євпак) відзначений кращим в номінації ”Бібліотека – центр громади”. Дізнатися про всіх переможців конкурсу можна на сайті програми ”Бібліоміст”.

Загалом дійство, що проходило цьогоріч у НСК ”Олімпійський” в Києві, було цікавим і незабутнім. Організаторами його виступили програма ”Бібліоміст” та Міністерство культури України. У дружній, приємній атмосфері в учасників Ярмарку була можливість побачити і відчути те, чим живуть сучасні бібліотеки і який спектр послуг вони пропонують українцям  вже сьогодні. За словами Матея Новака, директора програми ”Бібліоміст”, особливо актуальними є послуги з е-урядування – у модернізованих бібліотеках відвідувачі можуть дізнатися, як отримати послугу через Інтернет і скористатися нею. Віднині записати дитину в садочок, купити квиток на потяг, зареєструвати земельну ділянку чи здати звітність в податкову можна, звернувшись до бібліотеки, де є Інтернет.
У програмі Ярмарку були чудові майстер-класи з інформаційних технологій, тренінги, презентації дистанційних курсів, розроблених командою”Бібліомосту”, ”кімната жахів” бібліотечного піару і, звичайно ж, фестиваль бібліотечного відео ”БібліоКіноФест 3”, де відзначені ролики волинян.

3 коментарі:

Відділ обробки літератури і організації каталогів Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки сказав...

ВІТАЄМО!!!

Панасюк Тетяна сказав...

Ви як завжди на висоті! Так тримати!

Unknown сказав...

Щирі вітання :) Молодці!

Дописати коментар