Зустріч з переселенцями у Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки

 
 14 жовтня 2014 року
До бібліотеки знову завітали громадяни зі східних областей, кримчани, які вимушені були змінити своє місце проживання. Вони обрали для себе Волинь, зокрема, місто Луцьк. Щоб якось компенсувати нелегкий моральний стан, відволікти від важких думок про реалії  сьогодення, працівники бібліотеки запропонували скористатися послугами книгозбірні, які надаються безкоштовно, а також зробити її для себе місцем для зустрічей, спілкування і проведення змістовного відпочинку.
Про бібліотеку як найбільшу книгозбірню області розповіла Зоя Алексійчук, головний бібліотекар відділу літератури з питань мистецтва, тренер РТЦ, а також вона провела для присутніх віртуальну екскурсію залами бібліотеки. На питання, що виникали у присутніх, відповідала Наталія Рибачук, заст. директора бібліотеки, координатор РТЦ.
Про реалізацію конституційного права виборця, процедуру долучення до виборчого процесу при вимушеній зміні місця проживання розповіли учасникам зустрічі представники ВГО “Центр підтримки громадських ініціатив” в Луцьку. Зокрема, вони наголосили на тих змінах, які були прийняті Центральною виборчою комісією (ЦВК) для виборців з Донецької та Луганської областей:
при зверненні до органу ведення Державного реєстру виборців із заявою про тимчасову зміну місця голосування на період проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, можна не додавати документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

Нагадуємо, що у місті Луцьку таким органом є  міська рада,
відділ ведення Державного реєстру виборців (каб. 103) 
за адресою:
 43025, м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19
 тел. (0332) 777-952, 777-953,

0 коментарі:

Дописати коментар