Лекція-дискусія для молоді "Життя на обмін"


 

15 жовтня 2014 р.
Зустріч студентів Луцького педагогічного коледжу з Віктором Вальчуком – юристом, головою правління ГО «Асоціація місцевого розвитку «Велес», заступником голови громадської ради при управлінні внутрішніх справ у Волинській області – була присвячена темі торгівлі людьми.

Організатори заходу – Центр європейської інформації Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки, ВОГО «Фундація розвитку громад» спільно з Мережею центрів з протидії торгівлі людьми у Волинській області мали за мету попередити молодь про наслідки та можливі схеми торгівлею людьми у країнах Європейського Союзу. З презентації, проведеної п. Віктором, присутні дізналися про факти торгівлі людьми в області, соціологічні та статистичні дані щодо постраждалих від насильства та вимушеного рабства громадян України.
 
Під час заходу відбувся перегляд документального фільму MTV EXIT «Життя на продаж», роль ведучої в якому виконала популярна співачка Джамала, а також дискусія з приводу піднятих питань.

1 коментарі:

GALINA сказав...

Дуже цікаво, сподіваюсь і присутнім молодим людям також. Варто включити до плану роботи нашого клубу для молоді "Час і ми". Дякуємо!

Дописати коментар