Інформаційно-правова година



15 грудня 2014 р. 
”Очищення влади (люстрація): правові аспекти” – така тема зустрічі педагогів з головним спеціалістом з правової роботи Головного управління юстиції у Волинській області Миколою Герасимиком, яка відбувалася у Волинському РТЦ. Учасникам зустрічі – вчителям історії та права загально-освітніх шкіл, які підвищували кваліфікацію у волинському інституті післядипломної освіти – юрист роз’яснив норми Закону України ”Про очищення влади”, пояснив правові та організаційні засади проведення перевірок державних службовців.

Завідувач відділу читальних залів бібліотеки Жанна Литвина запропонувала присутнім ознайомитися з періодичними виданнями історичної тематики, книгами з питань історії та права, колекцією рідкісних і цінних документів, які зберігаються у фондах бібліотеки (”Вестник древней истории”, 1946 р.; ”Вопросы истории”, 1947 р.; ”Український історичний журнал”, 1958 р., книги з права 30-40-х років). 

 













Учасники зустрічі мали також можливість переглянути виставку ”За демократію через право”, на якій представлена національна законодавча база в сфері протидії корупції.

0 коментарі:

Дописати коментар