Презентували книгу Ігоря Зарудко ”Якщо твій янгол Йосипівна”




17 травня 2015 року
У приміщенні  бібліотеки  відбулася презентація книги «Якщо твій янгол Йосипівна» Ігоря Зарудко – українського письменника, поета, прозаїка, культурного діяча.  
 «Це був день, коли почалась історія, що вплинула на мене і змінила моє світосприйняття. Це історія не про янголів, які є посередниками між Богом і людьми..., це історія про янголів, яких ми зустрічаємо на вулицях своїх міст, своїх країн протягом суворих і лагідних буднів...» –  говорить автор в передмові до книги. І.Зарудко зачитав деякі уривки цих історій, які є досить кумедними та цікавими. Учасники презентації задавали чимало запитань щодо змісту книги, підготовки її  до друку, подальших планів автора. рисутні на презентації відмітили легкість у спілкуванні, відкритість та почуття гумору автора. «Я все сприймаю і передаю  через посмішку» – наголосив письменник.
Присутні мали змогу отримати книги з автографом автора, кілька примірників автор подарував обласній науковій бібліотеці.
Організований захід за сприяння громадського об’єднання «Самопоміч».

Довідково
 Ігор Зарудко народився у Харкові 1986 року. Він є учасником та організатором багатьох регіональних, міжнародних фестивалів і семінарів, переможець всеукраїнського конкурсу поезії «Молоде вино». У 2014 році –  найпопулярніший харків'янин року,
Співупорядник (разом з Оленою Рибкою та Катериною Каруник) поетичної антології харківського покоління 2010 рр. – «Парк Горького Періоду». Автор любовно-авантюрного роману «Матадор. Нотатки авантюриста». Його поезії перекладено німецькою.

0 коментарі:

Дописати коментар