Що таке толерантність?


16 листопада 2015 року
Центром європейської інформації, що у Волинській державній обласній  універсальній  науковій бібліотеці  ім. Олени Пчілки та ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» був проведений захід, присвячений до Всесвітнього дня толерантності. Студенти  педагогічного коледжу мали можливість переглянути та обговорити  фільм «Край Землі: зона АТО», який висвітлює військовий конфлікт на Сході нашої країни.
Також присутніми були обговорені питання: чи прийнятна толерантність під час військового конфлікту;  що таке  толерантність для України та Європи і в чому вона має виражатись?  Запрошені, ділились своїми прикладами, в чому проявляється толерантність щодня.
«Під час збройного конфлікту, як ніколи, актуальне питання толерантності. Це проявляється в тому наскільки доброзичливо та терпимо ставимося ми до наших бійців, до осіб, які стали жертвами війни. Також, теперішні події ще раз підтверджують, що ми не можемо бути толерантними з тими особами, які порушують права людини, тобто з терористами. Саме тому ми і пов’язали цей захід з війною в Україні» – зазначає координатор благодійних програм ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» – Любов Казмірчук.

0 коментарі:

Дописати коментар