Тематичне онлайн-спілкування з Волновахою





23 березня 2016 р.
Відбулося чергове онлайн-спілкування  між містами-побратимами Волновахою та Луцьком в рамках проекту «Український Донбас». Зустріч була тематичною і присвячувалася поезії. Поети-початківці Волноваського району та міста Луцька мали віртуальну можливість обмінятися поетичними думками, висловити щирі почуття і поріднити талановиті творчі душі. Під час зустрічі прозвучали поезії про Україну, долю рідної землі, присвяти Т.Шевченку, поезії про одвічну тему – тему любові.
Зі сторони  волинян першим був виступ поета-пісняра Юрія Щербака, учасника АТО, автора книги "Небо Донбасу".  Він заспівав дві пісні на власні вірші.  Юрій переконаний, що слово і пісня – сильна зброя в боротьбі за єдину Україну. Прозвучали власні поезії  журналістки І. Мусій, студентки В. Луцан та М. Шостака – голови літературно-мистецького об'єднання "Зорі над Стиром"– адвоката за фахом. Пан Микола, зокрема, пообіцяв опублікувати вірші волноваських поетів в літературному альманасі, який видається на Волині. 
Справжньою окрасою зустрічі став виступ членів вокального колективу «Смерека» (Рибинський СБК).
Технічне забезпечення онлайн-зв’язку здійснювалося працівниками РТЦ, обладнання центру придбане в рамках програми "Бібліоміст", яка дала можливість сьогодні створювати такі безперешкодні мости дружби між бібліотеками, містами, країнами.

0 коментарі:

Дописати коментар