Розпочалися навчальні курси для ІТ-фахівців за проектом «Technology Nation»

11 квітня 2016 року
В Луцьку на базі регіонального тренінгового центру Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки розпочалися тренінги для ІТ-фахівців за програмою Technology Nation, яка є першим кроком для отримання якісної ІТ-освіти і подальшого працевлаштування в IТ-сфері.

Навчання за програмою кращих світових технологічних університетів  організоване БО «Благодійний фонд BrainBasket Foundation і є безкоштовним. Учасникам пропонується курс з вивчення основ програмування за моделлю blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів. Участь в програмі не потребувала попередніх технічних навичок. Єдиними критеріями відбору є володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.




До першої групи бажаючих ввійшло 22 особи, які пройшли попередній відбір, виконавши відповідне завдання менторів. Курс триватиме впродовж 3-х місяців. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень – в понеділок і середу, з 19.00 до 21.00

Програма діятиме на базі 100 бібліотек по всій Україні.

0 коментарі:

Дописати коментар