Навчання студентів Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського


6, 13, 20, 27 вересня 2016 року
Бібліотекарі Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки розпочали курс навчальних тренінгів для студентів Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського "Автоматизовані бібліотечні технології".

В процесі навчання студенти повинні сформувати системне уявлення про склад, призначення і суть автоматизованих бібліотечно-інформаційних технологій з позиції комплексної автоматизації бібліотечних виробничих процесів. 
Основними завданнями курсу є:

- розкриття теоретичних положень у сфері автоматизованих інформаційно-бібліотечних систем, вивчення середовища впровадження умов і розвитку АІБС;
- ознайомлення з сучасними автоматизованими інформаційно-бібліотечними технологіями загального і спеціального призначення;
- набуття практичних умінь і навичок використання автоматизованих інформаційно-бібліотечних технологій в умовах бібліотечного виробництва.
Спершу студенти-першокурсники мали можливість  познайомитися зі станом інформатизації бібліотек України та області, можливостями і умовами впровадження АІБС у волинських бібліотеках. Екскурсія бібліотекою допомогла студентам скласти уявлення про процеси автоматизації в установі та їх ролі у виробничих бібліотечних процесах.

0 коментарі:

Дописати коментар