У Волинському РТЦ вчилися знімати стреси




15 грудня 2016 року
Тренінг "Емоції і здоров’я" відбувався в рамках Школи здорового життя  за участі тренера Анастасії Пеценюк.
Пані Анастасія наголосила, що емоції  є першопричиною наших хвороб. Емоційна реакція – підсвідома, а саме підсвідоме домінує у поведінці кожної людини.  Щоб змінити життя, здоров’я, конкретну ситуацію – потрібно змінити думки і свої емоційні реакції! Тому важливо вміти розслаблятися, заспокоювати себе і не таїти образ, прощати кривдникам.
Присутні на тренінгові дізналися багато цікавого про людську сутність і невивчені можливості організму. А ще пані Анастасія розповіла про масажі, які знімають напругу і приводять до внутрішньої гармонії.
Довідково:

Анастасія  Пеценюк – журналістка з багаторічним досвідом, яка кілька років тому вирішила кардинально змінити сферу діяльності. Жінка пройшла професійний шлях, як один з небагатьох  журналістів Волині. У її резюме – газета, радіо і телебачення. Багато років працювала у Волинській телерадіокомпанії, а також була редактором газети «Досвітня зоря». Пані Анастасія каже, що вже давно покинула б журналістику, якби не змінювала тип ЗМІ. «Щоб писати, не обов’язково бути у якомусь певному засобі масової інформації. Щоб писати глибоко, треба вийти з репортажного мислення», – переконана жінка. Зараз Анастасія пише вірші, пропагує здоровий спосіб життя, особистісний розвиток, практикує  різні методи заспокійливих масажів. Анастасія Пеценюк позиціонує себе цілителькою й охоче допомагає людям.

0 коментарі:

Дописати коментар