Препарати йоду і здоров'я людини


11 грудня 2017 року
Воронюк Надія Петрівна координатор ГО «За здоров'я народу України» (м. Луцьк) провела тренінг в рамках діяльності школи здорового життя і зустрілася з учасниками у тренінговому центрі бібліотеки. Мова йшла про  препарати йоду, якого недостатньо і в харчуванні, і у воді, і у повітрі, особливо на Волині тому, що Волинь є ендемічною зоною, де є дефіцит органічного йоду в біосфері. З її слів, головним наслідком дефіциту йоду є нестача енергії в організмі, найпоширенішими симптомами якої є швидка втомлюваність, втрата інтересу до життя, до навколишнього світу, до спілкування, повільність, нервозність, дратівливість і депресивний стан.
«Йодіс концентрат», з яким знайомила присутніх п. Надія,  є продуктом для відновлення балансу йоду в організмі. Як стверджує пані Воронюк, молекулярна структура препарату – унікальна і відповідає природній формі. Зокрема, цей продукт є результатом багаторічних зусиль професора Василя Мельниченка, легендарного Чорнобильського атомника, який отримав велику дозу опромінення свого часу.

Рішення щодо активного використання препарату є сугубо індивідуальним, оскільки він не є лікарським засобом, а лише біологічно активною добавкою (БАД).
 

0 коментарі:

Дописати коментар