У Волинському РТЦ навчаються студенти Волинського державного училища культури і мистецтва імені І.Ф. Стравінського




Січень-лютий 2017
Заняття із студентами Волинського державного училища культури і мистецтва імені І.Ф. Стравінського у регіональному тренінговому центрі за програмою "Автоматизовані бібліотечні технології". Фотозвіт.

Юстиція Волині: європейські стандарти




15 лютого 2017 року
У Волинському РТЦ  пройшла інформаційно-правова година, яку провели юристи Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Волинській області.
Були презентовані результати проведених органами юстиції реформ та роботу їх структурних підрозділів, в тому числі через співпрацю головного територіального управління юстиції з науковою бібліотекою.

Між учасниками відбулася жвава дискусія, а також були запитання, на які юристи органів юстиції області дали вичерпні відповіді. 

Google Docs. Хмарні технології і їх використання в бібліотечній практиці


6 лютого 2017 року
Що таке хмарні технології і як застосовувати їх в бібліотечній роботі? Ці питання розглядали присутні на тренінгові у Волинському РТЦ з тренером Софією Ворожейкіною, яка детально зупинилася на використанні інтернету для створення документів спільного доступу, а також обміном великою за об’ємом інформацією. Учасники ще раз переконалися в стрімкому розвитку інформаційних технологій, які проникли у всі сфери суспільного розвитку. Те, що ще учора було прогнозами фантастів, сьогодні  вже реальність.

Як перестати ображатися і бути джерелом радості для себе і для близьких?



4 лютого 2017 року
Кожен знає, як противно можуть шкребти на душі кішки, коли ми відкриваємо двері тітоньці-образу, як холодною зеленою жабою вміє вона забратися в далекий куточок і перетворити його в болото. Пустити її легко, тільки вигнати складніше. То, може, раз і назавжди показати, хто в домі господар?
У ТЦ відбувалася практикум гра для тих, хто хоче змінити свої реакції на стреси, конфлікти, претензії, звинувачення за участі тренера Анастасії Пеценюк.