"Основи лідерства та командного підходу в кадровому менеджменті"

30.05.2012 р.
Другий день семінару-тренінгу був присвячений виїзду в Турійську ЦБС, де після привітань заступника голови райдержадміністрації Наталії Семенчук, виступу директора ЦБС Лілії Барилюк проводився тренінг з названої теми. На практичних заняттях, проведених тренером Євгенією Євтушок, учасники – директори районних, міських ЦБС – за допомогою тестових завдань визначали особисті якості керівника, характерні для кожного із них. Заключним кроком зустрічі було прийняття Підсумкового документу з визначеням подальших напрямків в управлінській діяльності.
Турійська ЦБС впродовж багатьох років характеризується стабільною діяльністю. Хоч ЦБС не стала переможцем конкурсу програми "Бібліоміст", бібліотеки знаходяться на шляху пошуку нових форм роботи і обслуговування користувачів. Центральна районна бібліотека одна з перших  придбала комп’ютерну техніку, створила доступ до інтернету для користувачів. Запроваджено програму для розвитку активного читання з обговоренням книги В.Лиса  "Століття Якова",  в бібліотеках проводяться Дні творчої ініціативи. Активно бібліотеки співпрацюють з владою та громадськими організаціями, підприємцями, бізнесовими структурами, які допомагать з ремонтом приміщень бібліотек, підпискою періодики, придбанням літератури.
Сільська бібліотека с. Кульчин, яка є однією з кращих в системі, була вибрана базою для впровадження програми "Бібліоміст". За сприяння сільського голови був зроблений ремонт приміщення, оновлений інтер’єр. Бібліотека тісно співпрацює з громадською організацією "Патріоти Волині", ЗОШ, про що засвідчили виступи керівників під час відвідування сільської книгозбірні. 



Славиться Турійщина і музеєм виробів із соломки та його організатором – майстринею Марією Кравчук, знаною в усьому світі. Неповторну красу солом’яного світу створюють тепер і учні відомої майстрині, які навчаються в Купичівській ЗОШ. Учасники семінару-тренінгу мали можливість познайомитися з процесом творення солом’яних образів,  побувавши в творчій майстерні молодих талантів і, навіть, придбати речі на згадку.  

Учасників семінару-тренінгу вітають в с. Кульчин




Вітання сільського голови, завідувачки бібліотеки, директора ЗОШ,
керівника ГО "Патріоти Волині"

На семінарі-тренінгові, Турійська ЦРБ

Учасників зустрічі вітає Наталія Семенчук, заст. голови РДА



На практичних заняттях

Учасники семінару-тренінгу, с. Кульчин

0 коментарі:

Дописати коментар