Розмова про співпрацю...




20-22 жовтня 2010 р.
Бібліотекарі бібліотек навчальних закладів, системи Федерації профспілок України, Міністерства охорони здоров’я України, а також системи Міністерства культури і туризму України зібрались в ТЦ Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки.

На тренінгу вони знайомились з інноваційними формами діяльності бібліотек, ділилися своїм досвідом звертаючи увагу на особливості роботи в умовах розвитку певної системи.

Метою тренінгу було знайти шляхи співпраці бібліотек, зокрема, діяльності в рамках програми "Бібліоміст". Відгуки присутніх підтверджують бажання такої співпраці для вироблення спільного проекту розвитку бібліотек і підвищення кваліфікації бібліотекарів.


5 коментарі:

Світлана сказав...

Я особисто взяла дуже багато нових знань, які допоможуть мені у роботі.

Світлана сказав...

Я особисто взяла дуже багато нових знань, які допоможуть мені у роботі.

Анна сказав...

Приємно було поспілкуватися з колегами з інших бібліоте, тому хочеться висловити подяку організаторам за проведенні заняття, і побажати проводити заходи такого типу і надалі.

Оксана сказав...

Тема дуже актуальна для нас бібліотекарів, тому що в наш час бібліотека, це не тільки книжкова збірня, а надзвичайно важлива ланка інформаційного обслуговування, і саме через співпрацю бібліотек різних відомств і досягається максимальне забезпечення читача.

Ріта сказав...

Хотілося б пройти усі три модулі навчання і зустрічатись на подібних тренінгах щороку

Дописати коментар