День третій семінару-тренінгу методистів



24 листопада.
Виїзд у Ковельську ЦБС – одну з кращих ЦБС області. Учасники семінару-тренінгу, відвідали філії, які здобули грант у конкурсі проектів "Організація нових послуг з використанням вільного доступу до Інтернету". Це бібліотеки с. Любитів, районна для дітей. В Центральній районній бібліотеці учасників заходу зустріли заступник голови Ковельської РДА Андрій Мигуля та директор Ковельської ЦБС Галина Божик – заслужений працівник культури України.
Бібліотеки Ковельщини – приклад успішної співпраці з владою. Вони є лідерами в проектній діяльності, ініціативні, завжди на передових рубежах, завжди в творчому пошуку нових шляхів розвитку. В такі бібліотеки залучати читачів не потрібно - вони прийдуть самі. Саме про читачів і як їх зберегти йшлося у виступі І.О. Цуріної, яку присутні готові були слухати до безконечності.
Присутній на семінарі Лев Рудзький, голова асоціації користувачів "ІРБІС-Україна" запропонував технології, які використовуються в бібліотеках, познайомив з можливостями АІБС "ІРБІС".
Урізноманітнила захід чудова екскурсія в музей-садибу родини Косачів у селі Колодяжному. Білий будинок, сірий будинок...– свідки подій, фактів життя великої родини, в яких і досі живе пам’ять про них у їхніх речах.
У день третій і останній семінару-тренінгу підбито підсумки роботи і прийнято підсумковий документ.

0 коментарі:

Дописати коментар