Продовжують навчання переможці ІІ раунду конкурсу проектів програми ”Бібліоміст”

16 травня 2011 рік
Сьогодні перший день п’яти денного навчання-тренінгу за Мод. 2. Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці. Продовжували курс навчання бібліотекарі Луцької районної централізованої бібліотечної системи (8 осіб), які стали переможцями у другому раунді конкурсу проектів програми ”Бібліоміст” на створення нових послуг з використанням вільного доступу до інтернету.

Присутні засвоїли методику пошуку інтернет-ресурсів, навчилися правильно оцінювати їх і здійснювати відбір для роботи та обслуговування користувачів. В нагоді стали здобуті знання зі створення бебліографічних матеріалів.
Своїми думками з приводу впровадження нових послуг у бібліотеках, які вони представляють, бібліотекарі ділилися на практичних заняттях.

В процесі тренінгових занять бібліотекарі відвідали виставку робіт Ярослави Галькун "Інверсія міфу". А потім інформацію про цю подію шукали в мережі Інтернет та оцінювали її подачу різними авторами.
Підбили підсумки тренінгу і перевірили здобуті знання учасники шляхом тестування.

2 коментарі:

Ганна сказав...

Ой, як цікаво! А розкажіть, будь ласка, більше про "Інверсію міфу".

Навчаємося разом сказав...

Про виставку "Інверсія міфу" Ви зможете прочитати на наступних ресурсах Інтернет: http://ukrcenter.org/news/ukrajinski_vitinanki_u_centri_moskvi/2011-04-20-423;
http://istvolyn.info/index.php?option=com_content&task=view&id=2101; http://www.cult.voladm.gov.ua/news/vystavka_zhyvopysu_inversiya_mifu; http://www.volyn.com.ua/?rub=11&article=0&arch=1235.
В бібліотеці, на жаль, видання відсутнє.

Дописати коментар