В районну ЦБС – з новими послугами

2 листопада 2011 року
  Тренери Волинського ТЦ здійснили виїзд у Старовижівську ЦБС з метою проведення тренінгу для бібліотекарів. З програмою ”Бібліоміст” і результатами її діяльності в Україні протягом року познайомила присутніх Настя Мах-Мазурок – регіональний представник програми у Волинській області. Про шляхи інноваційного розвитку, проектну діяльність бібліотек області розповіла Євгенія Євтушок – тренер регіонального тренінгового центру.

  Як заявити про свою діяльність широкому колу громадськості, здійснити рекламу бібліотеки і її послуг? – відповіді на ці та інші питання давала Софія Ворожейкіна, тренер  Волинського ТЦ.
  Учасники тренінгу мали можливість переглянути слайдопрезентацію діяльності кращих бібліотек області, України, світу. А також вони знайомилися з сайтами та блогами бібліотек – як засобами реклами їх діяльності та спілкування в мережі інтернет. Підбиття підсумків тренінгу відбувалося шляхом співбесіди і обміну думками, враженнями від почутого і побаченого.
  Бібліотекарі Старовижівської ЦБС, не будучи до цього учасниками програми ”Бібліоміст” , бажають до неї приєднатися  – пишуть проект на конкурс грантів для створення нових послуг з використанням Інтернет. Побажаємо їм успіхів!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Знання в народ! Інтернет в бібліотеки! Це правильний напрямок розвитку... Аби у спонсора вистачило грошей на цей проект!

Софія сказав...

Будем на це сподіватись...

Дописати коментар