Тренінг для студентів та учасників шкільних європейських клубів

16 лютого 2012 року


В ТЦ Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки зібралися студенти та члени шкільних європейських клубів (ШЄК) для участі у тренінгові з використання інтернет-ресурсів, які містять інформацію з питань євроінтеграції. Провела тренінг Ліна Басюк – керівник Центру європейської інформації, що діє у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки на умовах співпраці з Центром громадських молодіжних організацій Волині ”Наша справа”.



Координатор ТЦ Н.Рибачук познайомила присутніх з програмою”Бібліоміст”, розповіла про зміст і напрямки діяльності тренінгового центру, створеного в рамках названої програми. Саме використання приміщення ТЦ і його обладнання для проведення заходів іншими організаціями є одним із багатьох завдань, обумовлених умовами діяльності регіонального тренінгового центр.


Учасники тренінгу отримали багато цікавої і змістовної інформації, мали змогу попрацювати самостійно над пошуком і відбором корисних для них інтернет-ресурсів. А ще вони стали користувачами бібліотеки і пообіцяли бути постійними її відвідувачами




0 коментарі:

Дописати коментар