В ТЦ – ветерани

15 березня 2012
 У тренінговому центрі Волинської ОУНБ ім. Олени Пчілки зібралися на форум ветерани Луцької міської організації ветеранів України. Голова обласної організації – М.І.Капітоненко – виступив з доповіддю про діяльність ветеранських організацій Волині і, зокрема, Луцька, направлену на захист і вирішення проблем ветеранів, а також окреслив напрямки подальшої діяльності.
В.Я.Севрюков – голова Луцької міської організації ветеранів України – продемонстрував діяльність членів організації, використовуючи новітні інформаційні технології. За допомогою слайдопоказу,  відеороликів, інтернету присутні бачили результати своєї праці, знайомі обличчя своїх побратимів і соратників. Допомагала в організації технічної сторони тренер Софія Ворожейкіна. 
 Координатор Н.Рибачук познайомила присутніх з діяльністю ТЦ, відкритого за програмою ”Бібліоміст”, а також зосередила їх увагу на можливостях інтернету та перевагах його в отриманні актуальної інформації. Пропозиція співпраці зацікавила поважне товариство, а ще серед присутніх ветеранів знайшлися бажаючі повчитися основ комп’ютерної грамотності та роботи в мережі інтернет.
Закінчилося засідання на ліричній ноті – поет В.Марушкін прочитав свої чудові вірші, чим розчулив серця присутніх, особливо, жінок. Ветерани – учасники зібрання – стали читачами бібліотеки.



0 коментарі:

Дописати коментар