Вільний доступ до Інтернету

 ––
У дні вільного доступу до Інтернету у ТЦ Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки завжди людно. Серед користувачів визначилася група постійних,  які не пропустять нагоди поспілкуватися з віртуальним світом – і техніка хороша завдяки програмі ”Бібліоміст”, і приміщення затишне, і команда, що тут працює, приємна.

Серед присутніх –  Віталій Яневич – колишній інженер, що перебуває на заслуженому відпочинку і веде активне життя у віртуальному світі. Бібліотека, ТЦ та Інтернет – невід’ємні супутники, які дозволяють бути у вирі подій, допомагають знайти не тільки цікаву інформацію, але й обговорити її з колегами – такими ж прихильниками сучасних інформаційних комунікацій. Пан Віталій, набувши певних знань в ТЦ, створив власний блог і веде на ньому щиру розмову зі своїми читачами і співрозмовниками. А ще він – цікава, неординарна особистість, коло інтересів якого постійно розширюється.

Не менш цікавою відвідувачкою ТЦ є  Світлана Сєдих – журналістка, яка зараз не працює, і тому весь вільний час проводить в компаніїї з інтернетом. Створивши свій блог на сайті Livejournal, публікує там свої філософські роздуми про життя, літературу, ту чи іншу актуальну подію. Завітавши на її сторінку – мимоволі зачитаєшся глибоко змістовними публікаціями (http://tara-thauh.livejournal.com).
 Кожен користувач інтернету – цікавий по-своєму. І те, що вони обрали наш ТЦ для проведення у ньому свого вільного часу свідчить тільки про його популярність і потребу в його послугах.

2 коментарі:

Ганна сказав...

Гарно.

Навчаємося разом сказав...

Стараємось

Дописати коментар