Нова бібліотечна послуга: використання інформаційних технологій та Інтернету в бібліотеці

8 -12 жовтня 2012
Навчання за 2 модулем продовжили бібліотекарі Локачинської та Камінь-Каширської ЦБС. Протягом п’яти днів засвоювали інформаційні технології та інтернет у бібліотечній практиці. Більш детальне знайомство із всесвітньою мережею розширило знання про Інтернет як бібліотечну послугу, учасники набули навиків пошуку і використання інтернет-ресурсів, навчилися оцінювати їх за певними критеріями і вибирати кращі.Свої знання, набуті в процесі навчання, перевірили тестуванням. Слід відмітити, що вони покращилися, судячи з балів, які отримали. В перерві між тренінгами, які проводили тренери Софія Ворожейкіна і Євгенія Євтушок, спілкувалися вільно між собою, обмінювалися думками, досвідом, ділилися враженнями.




5 коментарі:

Наташа, Юля сказав...

Дякуємо за доступну подачу матеріалу,хорошу організацію і приємне спілкування.Бажаємо Вам міцного здоров'я,творчого пошуку і терпіння.

Анонім сказав...

Ми отримали доступну інформацію на 1і2 модулях.Було б добре приїхати ще і на 3.Дякуємо за змістовно проведений час.З нетерпінням будемо чекати на 3 модуль.

Наталка сказав...

Дізналась багато нового,тренери подають матеріал доступно,цікаво.не все спочатку вкладається в голові,але все приходить з часом, не все зразу. поступово, крок за кроком.Удачі,любові,терпіння.
Творчих успіхів.

Катя сказав...

Багато нового! Цікаво! Доступно! Конкретно! Приємно! Тренери - СУПЕР! Дякую!

Ганна Марчак сказав...

Тренінг дав мені досить багато потрібного і корисного матеріалу,з яким я буду стикатися безпосередньо у своїй роботі. Із змістовних і доступно викладених пояснень Софії та Євгенії Олексіївни,я зможу тепер розібратися в таких складних для мене термінах. З подякою і повагою Ганна Марчак

Дописати коментар