Про інноваційні зміни сучасних бібліотек – бібліотекарям Рожищенського району


17-21 грудня 2012 року
Виїзний тренінг за Мод. 3 розпочався на базі Рожищенської ЦБС. Тренер Волинського РТЦ добиралася через засніжені простори до бібліотекарів Рожищенського району, щоб на місці розповісти їм про нові можливості бібліотек на сучасному етапі їх розвитку, використання проектної діяльності, про шляхи співпраці з партнерами і можливість спільної діяльності на користь бібліотек, форми роботи з користувачами з використанням вільного доступу до інтернету та інше. Наскільки присутні володіють темою розповіли відповіді вхідних тестів. А вихідне тестування покаже рівень засвоєння ними отриманих знань.



7 коментарі:

Ілона сказав...

Дуже дякуємо тренеру Євгенії Олексіївні за цікаво проведений час. Навчання нам допоможе використовувати іноваційні зміни в наших бібліотеках.

Поліщук Таня сказав...

Дякуємо тренеру за допомогу,терпіння,підтримку.

Марія сказав...

Дякую за навчання. Дізналася багато корисного, це навчання допоможе реалізувати наші плани і задуми в іноваційній діяльності бібліотеки.

Галина сказав...

Дуже вдалий тренірг корисний для роботи в бібліотеці, Дуже вдячні тренеру Євгеніі Олексіївні та всій робочій групі за навчання

Лілія сказав...

Цікавий та корисний для роботи тренінг. Дуже вдячна за навчання!!!

Тетяна сказав...

Дякуємо за цікаве, змістовне навчання. Будемо намагатися втілити в життя все, що ви нас навчили!

Користувачі с. Березолуки сказав...

Дякуємо робочій групі тренерів за навчання нашого бібліотекаря - Лілію. Тепер, вона зможе і нас навчити роботі на компютері та в мережі Інтернет. З наступаючими всіх святами!!!

Дописати коментар