Про інновації – бібліотекарям Любомльського району


18-22 лютого 2013 року
Виїзний тренінг за програмою Модуля 3. ”Інноваційні зміни  в бібліотеках на основі проектного, кадрового менеджменту та ініціативної діяльності бібліотек” проходив на базі центральної районної бібліотеки Любомльської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек. Бібліотекарі завершували навчання за курсом підвищення кваліфікації, яке розпочали у Волинському регіональному тренінговому центрі. Опанувавши інтернет як бібліотечну послугу, учасники тренінгу визначали напрямки інноваційного розвитку, способи просування нових послуг, а разом з тим і шляхи залучення додаткових коштів до бібліотеки. Під час навчання  визначали роль партнерства в діяльності бібліотек та вплив лідерських якостей керівника і працівників на процес впровадження інновацій. Свої знання з тематики тренінгу присутні бібліотекарі перевірили шляхом тестування.

7 коментарі:

Анонім сказав...

НАВЧАННЯ БУЛО ЦІКАВИМ.МИ ВДЯЧНІ ВСІМ.

Анонім сказав...

Я дуже вадячна викладачам тренінгового центру центральної районної бібліотеки ім.Олени Пчілки за наданяя нам навиків компютерної грамотності.Там ми познайомилися з бібліотекарями Маневицьких бібліотек.Я дуже рада, що саме я попала в першу шестірку.

Анонім сказав...

Щиро дякую за цікаве навчання в якому ми дізналися багато нового і потрібного нам у роботі.Евгенії Олексіївні особиста подяка за людяність,доброту і повне відкриття тем,а також за присутність на нашому св"яті в Гущанській сільській бібліотеці-філії.Раді завжди вас бачити на Любомильській землі.

Коля сказав...

Навчання пройшло досить вдало, завдяки якому дізналися багато нового та потрібного в нашій роботі. А ще більше отримали задоволення коли нам на завершеня навчаня вручили сертифікати.

Марія Зінчук сказав...

За час навчання ми дізнались про інноваційні методи роботи в бібліотеках, про маркетингову діяльність, фандрейзинг та багато іншого.Отримані знання допоможуть в організації якісної роботи нашої бібліотеки.

Наталія Маркевич сказав...

Навчання було дуже цікавим,адже ми дізнались багато нового.Дякуем всім хто допомагав і навчав нас.

Овруч-бібліофест сказав...

В нашій бібліотеці такі навчання тільки набирають оберти. Ми навчаємо саме людей пенсійного віку. Хочу зауважити, що ця справа не з легких! Тож, бажаємо Вам успіхів!!!

Дописати коментар