У Славському

26 лютого-1 березня 2013 року

Робоча група Волинського Регінанального тренінгового центру побували у смт Славське на Всеукраїнській конференції для тренерів та координаторів регіональних тренінгових центрів (ТЦ) «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: нові вимоги». Конференція проводиться вже втретє, але програма її не менш цікава. Презентації кращого досвіду роботи бібліотек та тренінгових центрів поєднувавався з роботою психологічної, адвокаційної, дидактичної майстерень. Цікавим був тренінг, присвячений ”моббінгу”, проведений Олегом Бармою, аспірантом Білоруського ДУКіМ. Напруженої роботи потребували практичні заняття з підготовки навчального відео, але результати були чудовими – прекрасні відеоролики з тематики навчальних модулів, створені в екстремальних ”польових” умовах.

Новим в програмі конференції була робота Школи майбутніх лідерів, педагогами в якій були Надія Богза – директор Миколаївської ОУНБ ім. О. Гмирьова, Тетяна Зеленська – директор Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського, Лариса Лугова – директор Львівської ОДБ, а також молодий директор з великим потенціалом лідерських якостей – Марина Ігнатюк. Паралельно працювала Школа майбутніх лідерів, де своїми знаннями і досвідом ділилися професор Віра Загуменна, доцент Ярослава Сошинська, провідний науковий співробітник НБУВ НАН України Олена Воскобойнікова-Гузєва.

 

 
















Під час роботи конференції учасники мали можливість познайомитися з природою Славська, побувавши у горах, відчути гостинність місцевих жителів та доторкнутись до традиційних ремесел через вироби народних умільців.
 


На горі Захар Беркут

Колеги з Хмельницького – Наташа і Юра

0 коментарі:

Дописати коментар