УВАГА! КОНКУРС СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ!!!

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» спільно з Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Олени Пчілки оголошують про початок конкурсу соціальної реклами (плакат, постер, малюнок для сіті-лайту) на тему популяризації здорового способу життя серед широких верств населення Волинської області.
 
1. Умови подання робіт на конкурс
1.1. Учасником конкурсу може бути будь-який автор у віці 14-23 роки, що надає (он-лайн та в друкованому/оригінальному вигляді) до Оргкомітету Конкурсу оригінал власного твору, крім членів журі, якщо його роботи відповідають правилам конкурсу.
1.2. Усі конкурсні роботи приймаються до 18 квітня 2014 року за адресами: 43000, м. Луцьк, вул. Шопена,11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки (з приміткою – на конкурс соціальної реклами) та frgvogo@gmail.com
1.3. До кожної роботи подається обов’язково заповнена заявка на участь у конкурсі (див. додаток).
1.4. Термін подання робіт – до 18 квітня 2014 р. Роботи, надіслані після вказаного терміну до участі у творчому конкурсі не допускаються.
1.5. Подані на конкурс малюнки повинні бути оригінальними творами, створеними самою дитиною-учасником. Малюнки не повинні порушувати будь-які права третіх сторін
1.6. Кожен конкурсант може надати тільки одну роботу в одній номінації для участі в конкурсі.
2. Номінації конкурсу
Конкурс проводиться за такими номінаціями:
- оригінал-макети друкованої реклами (плакат, постер);
- фотографія.
3. Технічні вимоги до робіт, що беруть участь у конкурсі
Роботи на конкурс подаються у двох варіантах:
1-й варіант – у високій якості для друку і демонстрації на екрані (до 5 МБ для друкованої реклами). + Роздрукований, формат А4.
2-й варіант – у форматі малюнку. Техніка виконання — олівець, крейда, олія, акварель, гуаш, туш, фломастер, і т.д. Розмір робіт формат A4 (стандартний альбомний аркуш) або А3 в будь-якій техніці малювання.

Вимоги до робіт у номінації «фотографія» – формат PhotoShop, обсяг інформації в одному файлі – не менше 2 Мб і не більше 5 Мб, роздрукований формат А4.
Посилання на Положення про Конкурс: http://www.vogofrg.org/

Телефон для довідок: 067 332 88 02; 067 332 88 02;
0332 74 02 32; 0332 74 02 32

0 коментарі:

Дописати коментар