Як заощаджувати разом з програмою «Зелений офіс»?


 

3 квітня 2014 року

В тренінговому центрі Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки в рамках екологічного проекту ВОГО «Фундація розвитку громад» відбулася зустріч на тему «Заощаджуй з програмою «Green office». Її учасниками  були представники бізнесу, відділу екології Луцької міської ради, а також громадськість, бібліотекарі.

В рамках зустрічі голова ВОГО «Фундація розвитку громад» Роман Михальчук  презентував проект та розповів про його актуальність та важливість. « Наша мета – зростання активності серед людей та вплив на їхню громадську свідомість, – наголосив він. 

Керівник проекту Катерина Бабінчук поділилася досвідом, як заощаджувати разом з програмою «Зелений офіс», економити воду, енергоресурси, сортувати сміття та ін. За її словами, в Україні відбувається сертифікація офісів щодо підтримки іміджу компаній.

До обговорення екологічної тематики долучилася представниця екологічного відділу міської ради Тетяна Тарабанюк. Вона наголосила, що у Європі та США компанії повинні мати стандарт, який свідчить про нешкідливість їхньої діяльності навколишньому середовищу. В Україні ж є власний досвід, який перехопили такі відомі компанії, як «Астеліт», «Фокстрот» та ін. Також вона порекомендувала підприємцям, як можна долучатись до проекту вже завтра і заощаджувати.

Після детального аналізу екоситуації, що склалася сьогодні в Україні, всі зійшлися на тому, що потрібно проводити активну роботу серед населення та популяризувати дані ініціативи. У свою чергу Катерина Бабінчук наголосила, що це не остання зустріч громадськості, наступна ж відбудеться найближчим часом.


0 коментарі:

Дописати коментар