«Програма кредитування енергозберігаючих технологій для ОСББ»

 
17 липня 2014 року
У Волинському РТЦ продовжуються навчально-практичні тренінги з циклу «Енергозберігаючі технології природи», ініційовані  «Центром економії ресурсів» ВОГО «Фундація розвитку громад» за підтримки ВОУБ «Укргазбанк».   Тема чергової зустрічі: «Програма кредитування енергозберігаючіх технологій для ОСББ».  
Учасники тренінгу мали можливість отримати інформацію про принципи функціонування та переваги застосування енергозберігаючих технологій в багатоквартирних та приватних будинках та практичне застосування кредитних програм для ОСББ від «Укргазбанк». Як зменшити енергозатрати? Як знайти джерела фінансування для технічного переобладнання власного помешкання? – відповіді на ці та інші питання були дані присутнім директором ВОУБ з державним капіталом Укргазбанк» Володимиром Вовком та головою ВОГО «Фундація розвитку громад» Романом Михальчуком.
 
Після блоку «питання-відповіді» відбувся розіграш призів серед учасників.
Інформацію про проведення наступних тренінгів дивіться на сайті http://www.vogofrg.org/node/201, а також в Плані діяльності Волинського РТЦ на липень 2014 р., розміщеному на дошці оголошень у бібліотеці.

0 коментарі:

Дописати коментар