У Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки – працівники музеїв області


23 вересня 2015 року

До Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки завітали працівники музеїв області. Розпочала знайомство з бібліотекою її директор – заслужений працівник культури України Людмила Стасюк. Вона, зокрема, розповіла про заснування бібліотеки, а також куточок з виставкою матеріалів про Олену Пчілку, ім’я якої носить обласна книгозбірня. Продовжила екскурсію бібліотекою Наталя Хомяк, провівши гостей книжковими лабіринтами.




У тренінговому центрі бібліотеки працівників музеїв познайомили з новітніми технологіями та проектами, які впроваджувалися в діяльність бібліотеки впродовж останніх років. Про представлення книгозбірні в мережі інтернет, а також розширення можливостей популяризації музейної діяльності в інтернеті розмовляли з заступником директора з питань інформатизації бібліотеки Наталією Рибачук та завідувачем відділу автоматизації та комп’ютерних бібліотечних технологій  Софією Ворожейкіною, директором Волинського краєзнавчого музею Анатолієм Силюком, а також співробітником музею Любомиром Більо.
Зустріч працівників культури в бібліотеці була взаємокорисною і спонукала до більш плідної співпраці в подальшій діяльності.






0 коментарі:

Дописати коментар