Інтернет з нуля








«Залучи бабусю онлайн» - така назва всеукраїнського проекту організованого за підтримки «Інтерньюз-Нетворк» та «Інтерньюз-Україна» в Одесі.

За ініціативи голови правління Луцької міської громадської організації „Спілка в’язнів-жертв нацизму” Валентини Лазарук у грудні 2017 року в тренінговому центрі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулися безкоштовні заняття у двох групах для людей похилого віку, які включають теоретичне і практичне навчання основам комп’ютерної грамотності.
Люди поважного віку, які є представниками ветеранських організацій міста Луцька, стали учасниками даного заходу. Практично у всіх перед початком навчань рівень користування комп'ютером був нульовим. Проте, за 10 годин занять люди літнього віку навчилися знаходити всю необхідну та корисну інформацію в мережі Інтернет. Тепер вони не бояться брати до рук мишку та впевнено нею керувати. На другий день частина учасників тренінгу прийшла на заняття зі своєю власною технікою. 
Ми дуже тішимося успіхами наших підопічних! Надіємося, що такі ініціативи будуть впроваджуватися і надалі.

0 коментарі:

Дописати коментар