Тренінг для вчителів інформатики за курсом WOW Teachers




жовтень 2018 р.

У Волинському регіональному тренінговому центрі (РТЦ), що у бібліотеці, розпочалися заняття за курсом WOW Teachers (https://brainbasket.org/wow-teachers/)   всеукраїнським соціально-освітнім проектом з безкоштовного навчання вчителів інформатики та старшокласників основам web-розробки. Метою проекту є сприяння розвитку шкільної ІТ-освіти “знизу”, зокрема, підвищення рівня викладання інформатики у школах, допомога вчителям та школярам подолати так званий “страх перед технологіями”, розвіяти міф про те, що ІТ це щось надзвичайно складне, і тим самим стимулювати дітей обирати ІТ в якості майбутньої професії.

За допомогою ментора група учасників із 15 осіб вивчатимуть основи розробки web-сайтів з використанням інструментарію HTML-CSS-JS, виконуватимуть практичні завдання для закріплення своїх знань, опановуватимуть мінімумом суміжних знань та навичок web-розробника.

Програма підтримується благодійним фондом «BrainBasket» і міжнародним фондом «Відродження».

Нагадаємо, що з березня 2016 року на базі регіонального тренінгового центру, що у бібліотеці, за підтримки благодійного фонду «BrainBasket» проходили тренінги за програмою «Технологічна нація», на яких учасники вивчали мову програмування. За період навчання впродовж 2016-2018 р.р. досягнуті певні результати серед учасників, зокрема, отримані сертифікати, є факти працевлаштування за набутим фахом.

Заняття за новим курсом проходитимуть впродовж двох місяців - в понеділок та в середу з 19.00 до 21.00. 

0 коментарі:

Дописати коментар